BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 166

  • 3.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 82 kvm
  • Såld
  • 10032
  • 1424
  • 3290
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett mycket smakfullt hem väntar här på Folkparksvägen 166, i omtyckta Brf Tulpanträdet. Renoverat kök, nyslipade och mattlackade golv och smakfullt målade väggar är några trevliga detaljer. Från vardagsrummet nås den underbara inglasade balkongen som verkligen blir till ett extrarum under större delen av året. Från balkongen har du en fin vy över den gröna innergården. 
De två sovrummen är i bra storlek och är båda utrustade med garderober. Från det största sovrummet nås dessutom en inredd walk-in-closet med egen entrédörr ut till trapphuset. För den som inte är i behov av en klädkammare kan utrymmet nyttjas som hemmakontor eller barnkammare. 

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, festlokal och två övernattningslägenheter.

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. 

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Omtyckta förskolor- och skolor finns på nära avstånd, likväl populära lekparker. 

Balkong
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den stora inglasade balkongen som har ett underbart läge. Under sommarhalvåret har du härifrån en härlig utsikt över den gröna innergården. Inglasningen gör att balkongen går att nyttja under större delen av året, glaspartierna går också att öppna upp varma dagar. 

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig layout, vardagsrummet är i öppen planlösning mot matplatsen vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhyllor och tv-möbel. 

Kök 
Det snygga köket är renoverat av den förra ägaren. Köket går i en smakfull färgskala med cremevita profilerade köksluckor som bryter av snyggt mot bänkskivan i eklaminat. Nuvarande ägare har låtit lägga in ett klickgolv av linoleum ovan parkettgolvet för att skydda mot slitage, den går med enkelhet att ta bort. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, mikro och diskmaskin.
I förlängningen av köket tar matplatsen vid. Längs ena väggen finns praktiska skåp samt bänkyta i ek. Plats finns för ett bord för ca 6-8 personer. 

Sovrum 1 
Rakt fram från matplatsen nås det här ljusa sovrummet som har trevlig utsikt över innergården. Väggarna är smakfullt målade i en grön nyans och längs ena väggen finns två garderober. 

Sovrum 2 
Bostadens andra sovrum nås i anslutning till vardagsrummet. Det här är ett riktigt drömsovrum, väl tilltaget i storlek och med stort fönsterparti som vetter mot balkongen. Även här finns garderobsförvaring. 

Klädkammare
Från det största sovrummet nås den här trevliga klädkammaren som är inredd med garderober och ett städskåp. Ett stort plus är extradörren som leder ut till trapphuset. För den som inte är i behov av en klädkammare kan utrymmet nyttjas som hemmakontor eller hobbyrum/barnkammare. 

Badrum 
Härligt badrum med trevliga detaljer såsom golvvärme och väggnischen med infälld stor spegel. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Bakom glasbetongväggen finns ytterligare förvaring i form av skåp. 
Badrummet är också utrustat med dusch med glasväggar, vägghängd WC, reglerbar handdukstork samt handfat med kommod.

Hall
Trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns en inbyggd garderob som nyttjas som linneskåp och på motsatt en spegelgarderob. Väggarna är hallen är målade i en sober grön nyans. Från hallen får du en trevlig vy över kök och vardagsrum.