BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Akalla

Sibeliusgången 40

  • 2 rum och kök
  • 45.6 kvm
  • Såld
  • 11726
  • 704
  • 1928
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en hemtrevlig 2:a om 45,6 kvm på sjätte våningen med inglasad balkong i härligt solläge, luftigt vardagsrum med öppen planlösning och rymligt sovrum.

Hall
Rymlig hall med plats att förvara ytterkläder och annat. Det går även att utöka förvaringsmöjligheterna genom att montera ytterligare en garderob eller byrå. Golvet är belagt med ljus parkett och väggarna är målade i ljus kulör.

WC / Badrum
Praktiskt badrum med kakel i vitt på väggarna med svart klinkers på golvet. Badrummet är utrustat med wc-stol, dusch kabin, samt badrumsskåp för badrumsartiklar.

Kök
Kök som är inrett med ljusa färger- vita väggskåp, ljus bänkskiva i ek och stänkskydd. Köket är utrustat med vitvaror i form av kyl/frys, köksfläkt, ugn, spis samt en diskbänk med vattenblandare.

Sovrum
Stort fönsterparti med utsikt över omgivningen som släpper in bra med naturligt ljus. Här finns det plats för en större dubbelsäng och annat möblemang för att skapa en behaglig och avslappnande del i hemmet. Golvet är belagt med ljus parkett och väggar i ljus kulör. Från sovrummet så har man tillgång till balkongen.

Vardagsrum
Luftig yta med fönsterparti vid hörnet som lyser upp rummet från gaveln. Finns plats att ha en större matgrupp med stolar och soffgrupper samt tv-hörna för att umgås med vänner och familj. Golvet är belagt med ljus parkett och väggarna är målade i ljus kulör.

Balkong
På denna fantastiska balkong som även är inglasad kan du tillbringa många sena sommarkvällar med familj och vänner. Här finns gott om plats för större möblemang och gott om plats för mindre tillställningar m.m.

Förråd

Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd som ingår i månadsavgiften.

 

Kommunikation
Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice
Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.