BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 47, 4,5tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 16378
  • 4277
  • 10960
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam 2a med låg avgift och härlig balkong högt upp på våning 4,5 belägen på attraktiv adress och med fri härlig utsikt. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Här har både kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Lägenheten har ett lugnt läge mot innergården och en härlig möblerbar balkong som vetter med en trevlig och grönskande utsikt över takåsar och mot Vanadislunden. Perfekt både singeln och paret med högt ställda krav på ett inflyttningsklart boende utöver det vanliga!

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad, social och öppen planlösning med genomgående ljusa ytskikt i form av genomgående vitmålade trägolv och väggar. Takhöjden om ca 2.75 skapar en otrolig rymd. Lägenheten har gott om plats för avhängning i hallen samt en rymlig klädkammare i vardagsrummet. Renoverat kök med samtliga vitvaror och gott om både förvaring och arbetsytor som inbjuder till matlagning. Härlig bistrostil med kaklade väggar med mörka fogar och massiv bänkskiva i ek.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ytor för både soffgrupp, mediamöbel och stort matbord med plats för alla vännerna. Härifrån har ni de parade dörrpartierna som leder er ut på den härliga balkongen som vetter mot den lugna innergården och grönskan utanför med Vanadislunden alldeles intill. Gott om yta att möblera upp med trädgårdsmöbler och odlingar. Här har ni sol från lunch och fram mot sen eftermiddag / kväll. Skön markis svalkar under varma sommardagar!

Rofyllt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, (idag 140 cm säng) och smart platsbyggd förvaringslösning på båda sidor. Badrummet är fräscht och stambytt sen tidigare och går i ljus färgskala. Utrustat med wc, handfat, takdusch och trevligt badkar på tassar.

Här bor ni i en stor och stabil HSB-förening och med låga avgifter och välskötta fastigheter. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet samt grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken. Bo i ett av Vasastans trendigaste områden - Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Drömlägenhet på bästa adress med balkong högt upp med utsikt över takåsar och Vanadislunden
-Välbevarad charm och högt i tak ca 2.75 vilket skapar rymd med en öppen och social planlösning
-Genomgående vackra trägolv och ljusa ytskikt
-Toppfräscht renoverat kök med samtliga vitvaror
- Ombonat och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring
- Fint badrum med badkar på tassar som stambytts sedan tidigare
- Stabil HSB-förening som gjort alla stora renoveringar, låg avgift och belåningsgrad om endast 2 530 kr / kvm
- Bo med ett av Vasastans bästa lägen nära både stan och härliga grönområden