BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden - Solna

Fridensborgsvägen 147

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 13931
  • 4696
  • 3258
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära och eftertraktade Järvastaden finns nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin 5:a på hela 116kvm högt upp i huset med två härliga balkonger. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som stora fönsterpartier, genomgående och delvis öppen planlösning, två badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum vilket ger ovanligt stora sällskapsytor. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående toppskick skapar en härlig atmosfär och boende.

Vidare finner du fyra rymliga och rogivande sovrum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht kök med perfekt utrymme för matplats i anslutning till vardagsrum, två helkaklade badrum med infällda spotlights med dimmer funktion och komfortvärme. Ett badrum är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch. Två rymliga och inglasade balkonger, ett med eftertraktat söderläge  och den andra med härlig kvällssol under sommarmånaderna. Goda förvaringsmöjligheter genom flera skjutdörrsgarderober samt en klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller förråd. Gipsväggarna i sovrummen är förstärkta och tilläggsisolerade. Alla fönster har extra ljustäta persienner.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning.


- 5 rok om hela 116 kvm
- Två inglasade balkonger
- Modern lägenhet högt upp i huset
- Delvis öppen planlösning med härliga sällskapsytor
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Två helkaklade badrum med komfortvärme och dimbara spotlights
- Stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden som Igelbäcksreservatet med populära Ursviks motionsanläggning
- I området finns både förskolor och skolor
- Utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg
- Förråd i källaren