BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Rävgrytestigen 1

  • 8 rum och kök
  • 210 kvm
  • 11.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en stor villa i klassisk svensk stil, belägen en bit över gatunivå. Detta pampiga och rejäla trähus är arkitektritat och byggt i lösvirke 2011. Här ryms den stora familjen på 210 kvm med fantastiska sociala ytor och hela sex möjliga sovrum.

Den underbara och insynsskyddade trädgården har sol från tidig morgon till solnedgång. Här finns flera altaner i olika lägen, pergola, utekök samt en stor och plan gräsmatta. Isolerat garage om 30 kvm med fjärrstyrd port.

Redan vid den stenlagda uppfarten förstår man att denna villa är något extra. Murar i natursten och dubbla verandor välkomnar besökaren. Innanför pardörrarna når man en stor hall med marmorgolv och platsbyggd förvaring. På detta entréplan finns två rejäla sovrum, tvättstuga, dressingroom samt flera förråd.  Dessutom återfinns här ett stort badrum med både bastu, badkar och dusch samt separat wc.

Villans hjärta återfinns på det över planet där mittdelen av villan har ryggåstak med hela fem meter i nock. Här ryms både stor matplats och vardagsrum, naturligt avgränsade av trappan som kommer upp i mitten av rummet. Det stilrena köket ligger i anslutning till matplatsen och har en trevlig halvö som man gärna samlas vid. Flera altandörrar leder ut till trädgården utanför i ett högt sydostläge och balkongen i västerläge.

Runt vardagsrummet är utöver köket fyra sovrum och ett badrum belägna. Ett av sovrummen är något större och lämpas sig väl som föräldrasovrum.

Hemmet håller genomgående en hög kvalitet. Det har bergvärme och vattenburen golvvärme i båda planen. Då det är väl isolerat är  driftskostnaderna mycket låga. Fiber finns anslutet.

Området Södra Lännersta är mycket populärt tack vare sitt fina läge nära havet, flera bra skolor samt närheten till Stockholm City. Det lummiga och uppvuxna villaområdet med stora, fina hus lämpar sig utmärkt för dig som vill bo centralt men samtidigt tryggt och nära naturen.

Sammantaget är detta ett kvalitativt hem att njuta av i många år framöver. Välkomna hem!