BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 2028
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 3:a om 81 kvm belägen på våning 7. Här bor du med magisk utsikt utan insyn, balkong med kvällssol och riktigt fina materialval. 

Lägenheten har storslagen utsikt över Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax högst upp i fastigheten. Garage under fastigheten som du enkelt tar dig ner till via hiss.

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och klädkammare. Direkt till höger finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden finns den långa passagen till vardagsrummet där finner du inbyggda spotlights med dimmer-funktion. Vardagsrummet öppnar sedan upp sig med sin fantastiska utsikt över inloppet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen som rymmer loungegrupp och växter. Här njuter du av solnedgången och de båtar som passerar. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och är stilrent med grå luckor och vita knoppar, bänkskiva i laminat, stänkskydd i marmor och exklusiva vitvaror från Siemens i rostfritt. Hel kyl, hel frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Vid köket finns även en trevlig bardel. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum med plats för stor säng, även härifrån njuter du av den slående utsikten och Djurgården. Badrummet är helkaklat i färgen mullvad. Här finns dusch med takdusch samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights med dimmer. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Hela bostaden har genomgående ekparkett i färgen Shade Ek, Evening Grey och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Don Felice, Don Bar & Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.