BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 35, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 12461
  • 1704
  • 6299
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och mysiga 1a högt upp i huset på våning 3 av 5! Stor och trevlig balkong mot lugn innergård med utsikt över takåsar och grönskan. Här får ni ett inflyttningsklart boende med nyrenoverat stambytt badrum och kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och generös takhöjd. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus. Bo i en stabil förening med låg avgift på attraktiv adress med närhet till kommunikationer och all annan tänkbar service runt hörnet!

Välkomnande och rymlig hall med inbyggda garderober i original med överskåp samt goda avhängningsmöjligheter. Till lägenheten hör även ett förråd och säkerhetsdörr finns installerad samt ett smart inbyggt kassaskåp. Vacker fiskbensparkett i original på golv och vita målade väggar. Stort vardagsrum med plats för säng, soffa, matplats, byråer eller annat möblemang efter önskemål. Vackra tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, fiskbensparkett och vacker fönsterbräda i kolmårdsmarmor. Praktisk sovalkov som inrymmer 120 cm säng samt förvaringsmöbel.

Stort fönsterparti samt helglasade balkongdörrar släpper in rikligt med ljus. Från detta rum nås bostadens rymliga balkong som är belägen högt upp i huset med utsikt över takåsar och vetter mot den rofyllda innergården. Gott om plats för både utemöbler och odlingslådor tack vare den generösa ytan. Här strålar solen stora delar av dagen och skapar ett extra rum under sommarhalvåret!

Rymligt kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, kyl med frysfack, fläkt samt mikrovågsugn. Vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat. Trevligt fönster släpper in trivsamt ljus. Ljust klinker på golv och vita väggar. Badrummet är nyligen stambytt och helkaklat i stilrena ljusa färger. Utrustat med samtlig komfort såsom dusch, vikbar duschvägg i klarglas, wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt toppmatad tvättmaskin.

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan som ligger i direkt närhet utanför porten. Solid och välförvaltad trevlig förening med låga avgifter och grönskande innergård!

Varmt välkommen på visningarna av denna inflyttningsklara pärla!

- Högt upp i huset våning 3 av 5, välplanerad och inflyttningsklar - ett perfekt första boende!
- Härlig stor balkong med utsikt över lugn och grönskande innergård med sol stora delar av dagen
- Vackra tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, högt i tak, fönsterbänk i kolmårdsmarmor
- Nyligen stambytt badrum som är helkaklat och fräscht med tvättmaskin
- Väldisponerad med gott om plats för både sovalkov 120 cm säng och samtliga möbler såsom matplats, soffa m.m
- God förvaring i platsbyggda garderober med överskåp och rymligt förråd som tillhör
- T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten