BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 24, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Vattenkontakten från bostaden är magisk. Ni måste uppleva bostaden på plats för att förstå känslan!

Varmt välkomna till en av föreningens absoluta pärlor på våning 2 med en spektakulär utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong där utsikten är fantastisk med sol från morgon till kväll. Lite lyx i vardagen tackar man inte nej till!

- Vån 2 med en fantastisk vattenkontakt
- Fri utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Fantastiskt badrum
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares kanske häftigaste lägen 2 trappor upp i huset med fri utsikt mot vattnet. Här finner ni en stor möblerbar balkong rakt mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid skymning. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela familjen. Stort och exklusivt badrum. Perfekt familjebostad.

Bostaden har även två sovrum där masterbedroom är väldigt generöst med vackert fönster med direktkontakt med vattnet. Lägenheten är belägen 2 trappor upp i huset med frontläge mot vattnet med magisk vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden finns ett ca 3,5 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!