BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 6, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 97.5 kvm
  • Såld
  • 12781
  • 134
  • 1563
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina 4a med optimal planlösning, påkostade materialval och två stora balkonger i härliga lägen. Bostaden ligger perfekt beläget med direkt närhet till havet samt med snabba kommunikationer in till city på bara några minuter. Är ni ute efter det lilla extra så har ni hittat rätt. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den ljusa och trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av garderober och en stor klädkammare som är generös tilltagen. Vidare in i bostaden når man det öppna vardagsrummet med stora ljusinsläpp som är lägenhetens mittpunkt och den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet har en modern öppen planlösning mot köket och erbjuder goda sociala ytor och har stora fönster från golv till tag vilket gör att bostaden badar i ljus. Här är lättmöblerat och det ryms enkelt en större soffgrupp, matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga inglasade balkongen som har sol från morgon till kväll. Balkongen är stor och här får man enkelt plats med loungemöbler, grill och odlingsmöjligheter.

Mycket fräscht och stilrent kök med ljusa skåpsluckor med bra förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, vinkyl samt inbyggd micro och ugn. Stor matplats med möjlighet att bjuda hem många gäster.

Bostaden har tre stora sovrum, ett större master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och har en rymlig klädkammare. De andra två sovrummen är också väl tilltagna och även här ryms en större säng och garderober. Från de ena sovrummet kommer man ut till bostadens andra balkong som ligger i härligt solläge. Balkongen rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har två badrum som är helkaklade i tilltalande färger. Första badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat. Bostadens andra badrum är lite större och är utrustat med wc, handfat, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Mycket bra förvaring i skåp. Detta är en bostad ni inte får missa! Varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 4:a med stora ljusa och öppna rum.

- Exklusiva materialval och fullt maskinellt utrustad.

- Dörrar med extra ljudisolering.

- Två stora balkonger i härliga sollägen.

- Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

- Två stora badrum, ena med badkar och andra med dusch.

- Perfekt läge i lugnt område med närhet till City, ICA, restauranger och caféer.

- Direkt närhet till skola och förskola.