BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 10

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade tvårumslägenhet med en spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med gott om förvaring. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongen.

Nu finns chansen att förvärva denna drömlägenhet i Nackas absolut bästa läge. Bostaden erbjuder allt från en stor balkong som går längst hela fasaden och ligger i bästa sydvästläge med magisk utsikt, stora och öppna ytor och fantastiskt ljusinsläpp. Här bor man även med direkt närhet till både natur och vatten samt kommunikationer in till City. Gångavstånd eller ta cykeln till Södermalm på några minuter. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är välplanerat med gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Köket har snygga köksluckor i vit kulör och marmorbänkskiva. Vitvarorna består av induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som erbjuder gott om plats för möblemang samt odlingsmöjligheter. Här har man den svårslagna utsikten över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården.

Bostaden har även ett rymligt sovrum med bra möbleringsmöjligheter samt förvaring i form av en stor klädkammare.

Stort badrum med wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning

- Fri utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården!
- Härlig balkong i bästa sydvästläge.

- Öppen social planlösning!
- Gåavstånd till Södermalm
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!