BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Kinnekullevägen 53

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 12932
  • 2988
  • 2251
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a med en underbar gavelbalkong i sydvästläge. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök i öppen planlösning. Separat sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med dusch, badkar, wc samt handfat. 

Vardagsrummet är ljust och öppet tack vare sitt läge i gavel med extra ljusinsläpp. Här får du plats med soffgrupp samt matplats för ett större sällskap. Grönskande omgivning och ett högt, skyddat läge. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong med ett svårslagen solläge från tidig förmiddag till nedgång. Dessutom har du en imponerande utsikt över hela västerort utan minsta tillstymmelse till insyn.  Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor med allt från inbyggd mikrovågsugn till diskmaskin. Gemytliga kontraster med hänsyn till den ursprungliga funkischarmen gör detta till ett modernt och vackert kök med en bistrokänsla. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som tidstypisk stavparkett, furugolv i original samt högt i tak och fina fönsterbrädor i marmor. 

Brf Kinnekulle 5 är en utav områdets mest välskötta föreningar med 19 lägenheter. Ekonomin är mycket god och man förfogar över en väl rustad fastighet. Tvättstuga i källarplan tillsammans med en trevlig baksida med grillplats samt ett hobbyrum. Lägenheterna har vindsförråd och  källarförråd samt gemensamt utrymme till barnvagnar och cyklar.

- Milsvid utsikt!
- En av Tranebergs bästa föreningar
- Balkong i söderläge utan insyn
- Charmiga originaldetaljer
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Källarförråd 
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett område med endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.