BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 2

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 10154
  • 2138
  • 2745
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
På Kristallvägen 2, ca 10 min promenadavstånd ifrån Telefonplan, finns denna häftiga och unika 2:a som bör tilltala den som söker något extra. Det som utmärker den här bostaden är att den både har en terrass i söderläge om ca 25 kvm samt en stor balkong i västerläge, perfekt på sommaren då man har sol hela dagen och kvällen. Fönsterpartier i tre väderstreck i kombination med det höga och fria läget resulterar i ett riktigt ljust och trivsamt hem. 

Belägen i lugnt och fint läge på promenadavstånd till Telefonplan och Midsommarkransen. Här har man ett stort utbud av affärer, restauranger samt goda kommunikationer (T-bana och bussar). Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter.

Terrass 

Några trappsteg upp ifrån vardagsrummet nås den alldeles underbara terrassen om ca 25 kvm i söderläge som blir till ett extrarum under större delen av året. Terrassen bjuder på härliga soltimmar från tidig dag till eftermiddag. Här finns utrymme för flera olika sittgrupper och planteringar. Under sommarhalvåret blir det här man samlar familj och vänner när det är dags för middagar och kalas.

Vardagsrum 
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, den stora ytan i kombination med den öppna planlösningen mot köket samt fönsterpartier i två väderstreck gör rummet riktigt ljust och trivsamt. Plats finns för en soffa, soffbord, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en läsfåtölj. 

Kök 
Det smakfulla köket med vita släta köksluckor är praktiskt utformat i vinkel med gott om skåpförvaring. Ett matbord går att duka upp för minst 6 personer. Trevliga detaljer är fönstret ovan diskbänken samt utgången till terrassen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, hällspis, ugn och mikro. 

Sovrum
Underbart sovrum med utsikt över talltopparna utanför. Från sovrummet nås också den stora balkongen. Två av väggarna är målade i en snygg blågrå nyans. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring. 

Badrum 
Stort badrum med fönster, golvvärme och handdukstork. Smakfull färgskala på kakel och klinker. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, vägghängda skåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Hall 
Välplanerad hall med riktigt bra garderobsförvaring längs den högra väggen. Från hallen har du en fin vy mot vardagsrummet och terrassen.