BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bredäng

Tankebyggarbacken 35

  • 5 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 12141
  • 2112
  • 11401
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta utmärkt radhus med ett gavelläge på totalt ca 150 kvm med allt klart för att flytta in! Det som verkligen sätter sin prägel på huset är gavelläget och tomten mot grönskande omgivningar och i bästa sydvästläge och en tomt på 318 kvm. Ett hus med fina ytor var kök och badrum är renoverat, bra läge i området med närhet till grönskande omgivningar och närhet till t-bana och bussar. Grönskande härlig tomt mot allmänning, samt ytterligare uteplats där kvällssolen värmer. En oas för avkoppling för själ och kropp att verkligen njuta på. Barnen springer till lekplatser några minuter bort eller bara över till grannbarnen - ett område perfekt för barnfamilj! 

Bara ca 10 minuter bort finns t-bana i Bredäng centrum, bussar, bad, förskolor, lekplatser och skola. 
Varmt välkommen på visning till detta mycket fina och väldisponerade radhus!

- suveränt gavelläge
- välskött i bra skick
- stor tomt på 318 kvm
- garage
- bästa sydvästläge
- generös altan i lugnt läge

*****
ENTRÉPLAN
*****

KÖK / MATPLATS  (sovrum 4)
Ett kök i fint skick med vitvaror från 2017. Bra med arbetsytor och här har man verkligen plats för god matlagning och umgänge. Utmärkt med förvaring, kyl och frys i fullhöjd och varmluftsugn, diskmaskin och häll. Fönster ut mot framsidan och en öppen planlösning mot en utmärkt matplats eller ett litet mindre vardagsrum så plats för stora sällskap är inga problem.

*****
BADRUM
Ett fint helkaklat badrum med dusch, wc, handfat. Spegelskåp, handduksvärmare, golvvärme. 

*****
SOVRUM 1
Ett utmärkt sovrum med bra garderobsvägg, fönster ut mot den rogivande baksidan och grönskande omgivningar. 

*****
HALL
En välkomnande hall med god förvaring i garderob. 

*****
NEDRE PLAN
*****

UTEPLATS
Från vardagsrummet har man utgång till en härlig tomt och altan som verkligen är en oas att njuta på i bästa söderläge. En grönskande idyll och i princip utan insyn, en symfoni av grönska och härliga odlingar - perfekt för avkoppling och harmoni. Stor del av altanen under tak så det blir verkligen ett extra-rum att njuta på. 

*****
VARDAGSRUM 
Ett stort vardagsrum som har plats för matsalsbord med 4-16 sittande. Även plats för soffa och tv-hörna. Finns möjlighet om önskas att dela av vardagsrummet för ett ytterligare sovrum. Tapetserade väggar från 2013 och fin ekparkett på golvet.    Stora fönster ut mot grönskande omgivningar och baksidans trädgård. 

*****
TVÄTTSTUGA /FÖRRÅD
En bra tvättstuga med utmärkta ytor för tvättbestyren. Här finns även möjlighet till bra förvaring. Om man önskar kan man förstås även ställa dit en duschkabin. 

*****
WC
Gäst-wc. 

*****
FÖRRÅD
Bra med förråd på nedre plan, dels stort förråd samt även under trappen.

*****
ÖVRE PLAN
*****

SOVRUM 2 & 3
Två utmärkta sovrum med bra storlek som båda får plats med dubbelsäng om så önskas. Rogivande utan insyn och fönster som släpper in fint ljus, tapetserade väggar och även här ljus ekparkett. Plats finns för  garderober i båda rummen om så önskas. I det ena rummet finns liten kattvind samt i övre den övre trapphallen finns också kattvind för extra förvaring. 

*****
VINDSFÖRRÅD
Ett generöst förråd på ca 20 kvm golvyta.