BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kista

Heklagatan 21

  • 6 rum och kök
  • 147 kvm
  • Såld
  • 13506
  • 536
  • 7376
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är Kistahöjdens bäst belägna villa till salu! Denna tvåplansvilla i bostadsrättsform ligger riktigt bra belägen på Heklagatan och har en fantastisk utsikt och en av de största tomterna i området! Genomgående moderna materialval i huset och stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp.Helkaklade badrum på båda plan förbättrar logistiken på mornarna och med två allrum på varsitt plan kan familjen smidigt dela upp sig. Nedre plan är utrustat med golvvärme. Fyra rymliga sovrum på övre plan, här kan ni verkligen bo många! Från det öppna köket tar man sig ut till den stora terrassen med fantastisk utsikt och bästa solläge. Här kan man sitta och njuta av grillmiddagar och solnedgången! Boendet är i absolut toppklass med tillval som ger en exklusiv känsla i hela huset. Kort och gott är huset väldigt påkostat! Huset erbjuder gott om förvaring i vindsutrymme samt ett förråd på ca 12 kvm beläget under huset. Här har du lyxen av att bo i en fristående villa men med tryggheten av en bostadsrättsförening i ryggen. Föreningen har även bästa möjliga ekonomi. Välkommen på visning!

Hall
Ljus och välkomnande hall med uppvärmt ljust klinkersgolv samt ett glasparti från golv till tak som tillför generöst med naturligt ljus. Hallen är utrustad med vitmålade väggar samt en platsbyggd garderob.

Tvättstuga
Tvättstuga med egen entré. Tvättmaskin från märket Siemens samt tvättho. Här kan man vara kreativ och möblera utifrån sina egna behov.

Badrum
Svart klinkergolv  samt fönster och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, duschplats med möjlighet att installera badkar, handfat och spegelskåp med belysning. 

Kök
Stilrent vitt kök med vitvaror från märket Siemens. Köket är utrustat med separat kyl, frys, diskmaskin,ugn, microvågsugn, spishäll samt köksfläkt med belysning. Gott om förvaring i flertalet skåp och även i köksön som man kan använda som ett extra matbord. Köket har mörk arbetsyta samt grått kakel som stänkskydd.

Matplats/ Sovrum
En ljus och härlig matplats vid det stora glaspartierna. Tack vare den öppna planlösningen går det att ha riktigt stora bjudningar i detta stora hus! Parkettgolv och vitmålade väggar. Denna del kan man med enkla medel göra om till ett stort sovrum på nedre plan.

Vardagsrum
Vardagsrummet på entréplanet är inbjudande och ger en hemtrevlig känsla samt plats för större möbelgrupper. Ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster, från vardagsrummet kan man ta sig ut till den stora terrassen. Parkettgolv och vitmålade väggar.  

Allrum på övre plan
Den vitmålade ektrappan leder dig upp till det övre planets Allrum. Härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier från golv till tak i två väderstreck. Detta rum kan man med enkla medel göra till ett mindre vardagsrum. Parkettgolv och vitmålade väggar. Denna del kan man med enkla medel förvandla om och få ut ett till sovrum av.

Badrum på övre plan
Stort badrum med svart klinkersgolv, fönster och vit kaklade väggar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp, vägghängt badrumskåp samt spegelskåp med belysning.

Sovrum 1
Master bedroom på övre planet med två stora fönsterpartier, plats för garderober samt plats för stor dubbelsäng och nattduksbord. Parkettgolv och vitmålade väggar. Intill master bedroom så har man även tillgång till husets walk-in closet.

Sovrum 2
Stort sovrum på övre planet med stort fönsterparti, plats för garderober samt plats för stor säng. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Rymligt sovrum med två försnterpartier i två olika vädersträck. parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 4
Rymligt sovrum med plats för garderober samt större säng och fönster ut mot husets vackra uteplats.

Kommunikation
Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på ca 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice
Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.