BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 193

  • 2 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • Såld
  • 7726
  • 772
  • 1734
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 2 rok på markplan till salu i populära Östra Orminge med egen täppa! Här finns idag ett stort sovrum, rymligt vardagsrum med öppet mot ett renoverat fint kök. Bostaden har ett fräscht badrum och bra med förvaringsutrymmen. Två generösa uteplatser med plats för större utegrupp och matbord. Trevlig bilfri innergård med lekplats och ett lummig natur.

Välkomna på visning!

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök med matplats

Rymligt och renoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl/frys, glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin, ugn och micro i bra arbetshöjd. Mosaik i gråanyanser mellan vägg och skåp, vita luckor och arbetsbänk i laminat. Naturlig plats för stort matbord mellan vardagsrum och köket. Ekparkett på golvet och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den generösa altanen med plats för både matbord och loungegrupp. Ekparkett på golvet och målade väggar.

Sovrum 

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Ekparkett på golvet och målade väggar varav en är klädd i vacker ljus tapet.

Badrum

Renoverat badrum med dusch och svängbara glasväggar, wc, handfat i kommod och badrumsspegel. Klinker med värme och kaklade väggar. Förberett för tvättmaskin. 

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.

Förråd

Till lägenheten tillhör tre utvändiga förråd med plats för förvaring.