BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Avmätarvägen 1E

  • 5 rum och kök
  • 110 kvm
  • 7.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Ett smidigt boende i smart format. Raka linjer utan lull-lull, en fasad som åldras med skönhet, genomtänkt planlösning för paret eller för familjen och med ganska mycket guldkant både inne och runt husknuten. En svårslagen femma i två och ett halvt plan fördelade på 110 kvadratmeter. Nybyggt hus i ett uppväxt och lummigt område - Det är den perfekta idyllen om du frågar mig!

Entréplanet är öppet och som gjort för sociala tillställningar. Här flyter rummen ihop till en schysst helhet med den stora uteplatsen som stiligt extrarum när värmen kommer. Övervåningen är mer privat med tre sovrum och ytterligare ett allrum med takkupa högst upp. Det är få förunnat att ha två badrum, och det finns såklart här. Det ena ligger på plan ett och det andra på plan 2, perfekt när man har gäster.

Det är morgon, det är sommar och ni är lediga. Solen värmer härligt på uteplatsen. Kaffet doftar nybryggt från köket, du tar dig en kopp och fortsätter ut genom de öppna glaspartierna till frukostbordet. Du tittar på familjen och tänker hur fint det är. Att ha ett trevligt och kravlöst hus som ger tid att uppskatta sådana stunder. Då börjar det nästan bli för bra. Men det är det inte. För den här nästan nybyggda, ståtliga brf parhuset står här och väntar på er!

 Ja, vad säger du, ska drömmen bli sann?