BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Ängsväg 24

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • 2.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Kontakta mäklare för privatvisning. Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval och en optimal planlösning. Bostaden erbjuder inte bara stora och sociala ytor utan också en härlig uteplats på ca 11 kvm samt naturen och kommunikationer utanför dörren åt varsitt håll. En sann radhuskänsla! Bostaden måste upplevas på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsmöjligheter. Från hallen når man vardagsrummet som har en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora och härliga uteplatsen om ca 11 kvm som enkelt rymmer större sittgrupper, matgrupp och grillmöjligheter.

Köket är exklusivt med fina materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikro och ugn samt diskmaskin. Här finns det plats för matgrupp för större sällskap.

Bostaden håller hög materiell standard med genomgående fin ekparkett, fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och  väggar.

Bostadens badrum är stort och exklusivt. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i skåp.

Fantastiskt naturnära bostadsområde där man redan nu våren 2020 kommer kunna vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och även nu äta på den trevliga restaurangen Bruket. Man kan dra på sig löparskorna och springa i trevliga löparspår vid Stockholmsberget som ligger bokstavligt talat ett stenkast från bostaden. Eller varför inte gå till ängen i området och spela lite brännboll. Bostaden ligger även med direkt närhet till Johannes Petri skola och förskola på ca 2oo meter.


 

- Ljus och väldisponerad bostad med härlig radhuskänsla

- Stor uteplats om ca 11 kvm som rymmer utegrupp och grillmöjligheter

- Naturen runt husknuten

- Bussar runt husknuten

- Förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm

- Gångavstånd till gym, yoga, sushi, bageri, skola/dagis, bussar, badplatser, löparspår