BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 22.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet att trivas i. På våning 4 ligger denna ljusa och välplanerade pärla med ett högt och fritt läge, helt utan insyn. Här är avgiften låg och tunnelbanan precis runt husknuten. Med Hornsbergs strand och Fridhemsplan en kort promenad bort finns allt inom räckhåll. Ett inflyttningsklart boende där tillträde är möjligt omgående!

Lägenheten har en öppen och mycket väldisponerad planlösning. Tack vare de stora fönsterpartierna och det höga fria läget strömmar ljuset in och ger en luftig och ljus känsla. Tillsammans med en generös takhöjd, genomgående ljusa golv och vita väggar skapas ett stilrent hem att trivas och umgås i. Gott om plats för sovalkov eller sovloft för den som önskar dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderobslösning. Badrummet är stambytt och helkaklat och som kronan på verket finns ett totalrenoverat kök med vita skåpsluckor och samtliga vitvaror såsom 45 cm diskmaskin, glaskeramikhäll samt kombinerad ugn och micro.

Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då både tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av servicebutiker såsom Ica Maxi, SATS, Systembolaget m.m. Badbryggorna i Hornsbergs Strand och grönområdena i Rålambshovsparken ligger endast några minuters promenad bort och det finns gott om vackra promenadstråk längs vattnet.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, fest- & gästlokal, stor tvättstuga med tvättider dygnet runt, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass med ansluten infravärme. Perfekt för soliga grillkvällar! Låg avgift! Hiss finns!

- Högt och fritt läge på 4e våningen med fri utsikt utan insyn!
- Totalrenoverat kök med diskmaskin och stambytt helkaklat badrum.
- Möjlighet till sovalkov eller sovloft för den som önskar tack vare tackhöjden
- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax.
- SATS, Friskis & Svettis och Crossfitgym på promenadavstånd.
- T-bana blå linje station Stadhagen strax utanför porten som tar dig till T-centralen på 5 min.
- Hornsberg Strand med badbryggor, restauranger och vacker strandpromenad.
- Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och Systembolaget endast några minuters promenad bort.