BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Riksby

Kvarnbacksvägen 119, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ytterst hemtrevligt, ljust och välplanerat boende i hjärtat av populära och grönskande Riksby! Lägenheten är genomgående omsorgsfullt och stilrent renoverad de senaste åren. Tack vare den optimala planlösningen, gavelläget och stora fönsterpartier åt tre håll gör denna lägenhet extra ljus och välkomnande. Bo i en stor och stabil förening med låg belåning och låga avgifter där samtliga stora renoveringar är utförda. Passar perfekt för paret eller lilla familjen med höga krav på bekvämlighet och läge - tillträde omgående möjligt!

Väl inne i lägenheten finner du en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderobslöning. Säkerhetsdörr finns. Högt i tak, vitmålade väggar genomgående och ljus ekparkett ger ett stilrent intryck. Ljust och rymligt vardagsrum där ni med lätthet får plats med soffgrupp, matplats och mediamöbel. Stora fönsterpartier åt två håll samt utgång till den stora och soliga balkongen med utsikt över den grönskande innergården. Här skiner solen från lunch och stor del av eftermiddagen fram mot kvällen och ni kan spendera härliga sommarkvällar här ute! Gott om utrymme för både utemöbler och odling.

Lägenheten har två bra sovrum i rymligt utförande. Det mindre lämpar sig väl som barnrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Plats för 140 cm säng. Fönsterparti ut mot innergården. Det större sovrummet är perfekt som master bedroom där ni har gott om utrymme för dubbelsäng 180 cm och sängmöbel. Här finns även en garderobslösning för ytterligare förvaring. 

Köket är stilrent renoverat med gott om utrymme för matlagning och goda förvaringsmöjligheter i skåp i fullhöjd. Vita skåpsluckor mot svart kakel på vägg och bänkskiva i massivt trä samt laminat och hela maskinparken utav vitvaror av hög kvalitet med bland annat diskmaskin och induktionsspis. Fint fönsterparti som vetter ut mot grönskande lugn innergård.

Badrummet är sedan tidigare stambytt och helkaklat i ljusa färger. Inrett med handfat med kommod, wc, handdukstork, duschvägg i klarglas och praktiskt vädringsfönster. Skön golvvärme finns även installerad och utrymme för tvättmaskin (ej förberett). Till lägenheten hör även ett väldigt rymligt källarförråd.

Ett hem att trivas i där ni kan flytta in direkt - Välkommen på visningarna!

- Stilrent renoverat och inflyttningsklart boende i populära Riksby!
- Generöst ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier åt tre håll (gavelläge)
- Genomgående planlösning med generösa rum och sociala ytor
- Smakfullt inrett kök med gott om förvaring och alla vitvaror som behövs
- Fräscht stambytt badrum helkaklat i ljusa färger med duschvägg och golvvärme
- Stor balkong i sydvästläge med sol stora delar av eftermiddagen
- Populär förening med stabil och god ekonomi!