BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skoghallsvägen 10

  • 6 rum och kök
  • 133 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Familjedröm på lugna gatan  - Ett toppmodernt hus på 148 kvm med stilfull sekelskiftesatmosfär, kakelugn och snickarglädje!

Det finns hus som har allt. Som det här till exempel! Huset är lite mer än tio år gammalt, men har bevarats på ett fint sätt, trots att tre barn har tagit sats och vuxit till sig här. Fyra sovrum, två vardagsrum och två bra badrum gör att livets pusselbitar faller på plats galant, vecka ut och vecka in. Huset är planerat och placerat efter solens gång, för att ge härligast möjliga ljusinsläpp inne och trevliga solplatser utomhus. Köket är helöppet mot matplatsen och vardagsrummet. Perfekt uppsikt ut över trädgården där barnen kan springa runt. Lika bra uppsikt inåt mot vardagsrummet och matplatsen där gästerna sitter och väntar på stordåd från spisen. Den fina altanen är inget snålbygge, utan rejäla kvadrat att tillbringa sommarens bättre dagar på, och kvällar så klart. Låt dörrarna stå uppställda i full flax in och ut.

Från början var detta en rätt bergig tomt, men nuvarande ägare som även är uppvuxen här, har fyllt ut och planat ut för att skapa en lekvänlig plattform för sin barnaskara. Det är på baksidan det händer kan man säga. Platt gräsmatta för aktivitet med och utan boll!

Ett tryggt och stabilt boende där du och familjen kan flytta rakt in, packa upp och leva livet. Att ni bor på en av Sturebys lugnare gator – men ändå bara minuters gångväg från skola, lekplats och kommunikationer – ja, det gör ju inte livet krångligare precis. Välkomna på visning och säg hej till er nya livskamrat!