BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Sköldingevägen 47

  • 6 rum och kök
  • 134 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Magiskt mäktigt - Detta ljuvliga hus med en totalyta på 188 kvm har enligt rullorna stått på platsen sedan 1927. Det är ett otroligt vackert 20-talshus med fina proportioner där de flesta detaljer och attribut tiden är bevarade. Ja, summan av husets alla fördelar är så nära den totala barnfamiljsdrömmen du kan komma. De charmiga fönstren, burspråk, kakelugn och vackra trägolv är några exempel. Huset är byggt i två plan med källare och fristående garage samt ett gästhus. Huset är i gott skick och löpande underhållet av nuvarande och tidigare ägare, med några kloka och snygga investeringar som är sköna att ha i backspegeln när du flyttar in.

Slösaktigt sociala ytor på entrevåningen, där hela familjen kan leva, leka, läsa, elda, äta och kanske ta en tupplur i soffan, eller på altanen. Ovanvåningen mer praktiskt lagd med tre fina sovrum för stora och små. Altanen blir som ett extra rum sommartid och en sittgrupp kan du ställa ute under tak, och ute i det fria. Här kan du alltid hitta solvinklar någonstans under dagen, framför allt eftermiddag och kväll. Spabadet som står under bar himmel är bra att ha året runt, lika behagligt njutbar sommar och vinter, alltid uppvärmd för att njutas när badlusten faller på. Med robotgräsklippare får du mer tid att bada! Lite trädbeskärning bör du dock ägna dig åt då och då, för att hålla fruktsättningen på en balanserad nivå

Vad finns att inte älska med detta? Snart hör ni gästernas steg i gruset på gården. Barnen springer nedför trappan från övervåningen och hälsar glatt på sina kompisar. En stund får de hållas med buset, det är ju så kul att kunna springa runt genom rummen, men sen säger du till. Dags för mat, alla får plats kring bordet invid burspråket. Efter middagen tar ni vuxna kaffet i kvällssolen på altanen medan barnen myser på tomten. Och du tänker tacksamt att det är ett stort hus ni har, såväl i hemtrevliga rum som i själ och känsla!

Den mesta ytan för utevaro har du på baksidan. Här har du sol från tidig morgon till sista unset i sommarkvällen. Bara att tända grillen och bjuda stort. Tomten som gjord för fri hopp och lek, med eller utan boll. Slå kullerbyttor, gå på styltor, eller bara lära sig vissla. På tomten finns också ett gästhus, uthyrningsrum eller tonårsrum. Kalla det vad du vill, låt livet bestämma hur du ska använda detta lilla fina hus! Garaget rymmer en Volvo och det finns dessutom flera förråd under huset som rymmer minst 10 cyklar, gräsklippare, golfklubbor, kajaker, skidor och pjäxor. Med en stor aktiv familj kommer mycket prylar, men det går att hålla balans om du gör ett rens-ryck varje vår; säljer på Blocket och ger bort till secondhand.

Varmt välkommen på visning!