BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Rutger Fuchsgatan 8B

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 10757
  • 558
  • 6316
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilket ljuset strålar in över golv och väggar. Den generösa takhöjden på ca 2,90 bidrar till en luftig känsla. Här bor du mitt i den pulserande storstaden men med lugnt läge mot gården.

Hall
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för både skor och ytterkläder. I hallen finns även flertalet garderober för ytterligare förvaring. Furugolvet löper vidare in i lägenheten och omgivande väggar är vitmålade.

Badrum
I angränsning till hallen ligger det kaklade badrummet med klinkergolv. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp och wc.

Vardagsrum/kök
Vidare kommer man in i vardagsrummet och det är nu man möts ljuset och charmen i bostaden. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för säng, soffhörna och matbord utifrån vad som önskas. Den delvis öppna planlösningen mot köket gör bostaden perfekt för socialt umgänge med nära och kära. Det finns en inbyggd garderob i rummet.

Balkong
Från rummet når man den härliga balkongen med trevligt söderläge. Här är det enkelt att trivas och du får en rofylld stund såväl dag som kväll. Plats för både bord, stolar och planteringar för den med gröna fingrar! 

Arbetskök
Mysigt arbetskök med charmigt vädringsfönster. Vita köksluckor och kaklat stänkskydd ovanför arbetsbänken. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn. Kyl/frys från SMEG är placerad i rummet.