BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 8026
  • 4296
  • 3442
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med underbar balkong med sol under hela dagen och kvällen. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök med charmiga detaljer kvar. Avskilt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat, fräscht badrum med dusch och möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar.

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp, matplats och egen läshörna. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong i svårslaget läge med både dags- och kvällssol. Grönskande omgivning helt utan insyn.

Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Generös förvaring och smarta arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök, fullt utrustat med kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Här har man tagit hänsyn till originalkänslan. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett, furugolv och härliga fönsternischer. Det är det högt i tak i alla rum och fina fönsterbrädor i marmor. Lägenheten är dessutom optimalt belägen i Traneberg. Du bor på en lugn gata med balkong mot grönskande trädtoppar samtidigt som en kort promenad tar dig till tunnelbana, tvärbana och butikerna vid Alviks torg. 

Brf Tranan 7-9 är en mycket välskött förening med 17 lägenheter samt en hyresrätt. Föreningen är lågt belånad och mycket välfungerande. Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. 

- Välskött förening
- Balkong i söderläge utan insyn
- Charmiga originaldetaljer
- Ett par minuters promenad till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område med promenadavstånd till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.