BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vikingavägen 48

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 9683
  • 297
  • 3032
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till mysiga Vikingavägen 48!

Endast åtta trappsteg upp finner vi en stor och rymlig 2:a med inglasad balkong. Trevlig planlösning med genomgående parkettgolv och generöst ljusinsläpp. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Trevligt kök renoverat -14 med ljusa skåpluckor och matplats för 4-6 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Gott om förvaring i klädkammaren intill sovrummet samt garderober i hallen. Ljust badrum med tvättmaskin.

HSB Brf Vikingen är en stabil, välskött och trevlig förening med god ekonomi, god sammanhållning och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, lekplats, en trevlig innergård, soprum, cykelrum och pingislokal och barnvagnsrum.

Här bor du vid ett av Centrala Handens bästa lägen, med Haninge Centrum ett stenkast från lägenheten. Rudans friluftsområde ligger tio minuter bort och Stockholm City finns en biltur från bostaden. Kommunikationer finns det gott om, både buss och pendeltåg som tar dig enkelt in till stan. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Handen har att erbjuda.

 

- Stor inglasad balkong med eftermiddagssol
- Halv trappa upp
- Trevlig 2:a
- Välplanerad och ljus
- Källarförråd finns
- Nära kommunikationer
- Nära butiker, shopping och natur
- Nära skolor och förskolor