BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Baltzar von Platens gata 3

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 10068
  • 7599
  • 7728
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter finner du denna 30-talspärla på bästa adress intill Norr Mälarstrand med en öppen och härlig planlösning med stora fönsterpartier. Här bor du med både Riddarfjärdens glittrande vatten, Pontonjärsparken och populära Rålambshovsparken precis runt hörnet. Solid förening som äger marken och har låg belåningsgrad!

Du kan alltid räkna med en lite pampigare ambition när du möts av fiskbensparkett redan i hallen. Det gör du här som du ser. Parketten saxar nu fram, både genom köket och in till vardagsrummet, genom de gamla pardörrarna till sovrummet och sedan genom i stort sett hela lägenheten. Alltså, huuur fint?! Vardagsrummet känns väldigt välkomnande, vi börjar där. Här kan man tända en brasa, slå sig ner i en skön fåtölj och pausa livet en stund. Lätt att möblera med soffa och fåtöljer, men möblera sparsamt och njut av golvet så mycket det bara går. Om du inte vill sitta nere vid vattnet och äta kräftor i augusti, kan detta vara ett bra alternativ. Längs med fönsterpartiet finns en härlig upphöjning, perfekt plats varifrån du kan se vattnet, det kan bli hur romantiskt som helst. Matplatsen invid köket ger ingen känsla av att sitta i köket trots att det är så nära. Runt bord eller fyrkantigt det väljer du. 4-6 personer sitter lätt här utan att det känns trångt. Köket går längs ena väggen och har gott om förvaring. Här är det perfekt läge för den sociala kocken att köra sin grej. Det finns gott om förvaring i både garderober och en rymlig klädkammare. Tänk vad mycket stök man kan ha där och samtidigt låtsas att det inte finns! Missa inte en av Kungsholmens finaste pärlor!

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen invid Norr Mälarstrand med bara några meter ner till vattnet. En kort promenad från lägenheten finner man Fridhemsplan med dess rika utbud av affärer i Västermalmsgallerian, flertalet gym samt systembolag. Även möjligheterna till kommunikation är oslagbara då både gröna och blå tunnelbana går från Fridhemsplan, även flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Njut av naturen och promenera längs den populära promenadsträckan längs Norr Mälarstrand runt Kungsholmen. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud ligger på andra sidan Sankt Eriksbron och nås via en härlig promenad.

- Bästa adress intill Norr mälarstrand
- Stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- 30-tals charm med generös takhöjd
- Låg avgift
- Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana vid Fridhemsplan
- Det finns ett källarförråd och ett rymligt vindsförråd som tillhör lägenheten