BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 24, 4tr

  • 3
  • 96 kvm
  • Såld
  • 11963
  • 868
  • 3167
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du bo i en unik bostad utöver det vanliga? Nu har du möjligheten att köpa denna mycket fina och pampiga 3a i populära Kvarnholmen. Här bor man i en vacker industrifastighet från 1912 med direkt närhet till vatten, natur och goda kommunikationer in till City finns till hands med både buss och pendelbåten. Här får man en bostad med fantastisk rymd, härlig takhöjd och stora spröjsade fönsterpartier. I huset finns det även många bekvämligheter som gym, gästlägenhet och gemensam festlokal, terrass och garage. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt garderober. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i härlig öppen planlösning mot köket. Detta är en perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms allt från stor soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man även bostadens första balkong som ligger i ett ostört läge. Här får man enkelt plats med liten utegrupp samt gröna växter.

Köket är i toppskick med exklusiva materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, extra stor induktionshäll samt diskmaskin.

Bostaden har även två stora sovrum. Båda sovrummet får man enkelt plats med större dubbelsäng och här finns även riktigt bra med förvaring i form av garderober. Från det ena sovrummet kommer man även ut till bostadens andra balkong som ligger i ett mysigt och helt ostört läge. Balkongen är stor och här ryms allt från sittgrupp, grill och gröna växter.

Fräscht helkaklat badrum med wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna till visning!

 

- Vacker industrifastighet från 1912

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum

- 2 balkonger i ett mysigt och ostört läge

- Högt i tag och stora fönster med spröjs

- Bo med direkt närhet till vattnet

- Bra kommunikationer med både buss eller pendelbåten

- På Kvarnholmen bor man med direkt närhet till allt såsom matbutik, restauranger, cafée, gym, bakeri apotek och mycket mer.