BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Pålsundsgatan 5

  • 2 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • Såld
  • 8807
  • 10031
  • 4109
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Pålsundsgatan 5!

På fjärde våningen finner ni en fantastiskt fin sekelskiftestvåa med balkong anno 1913. Generös takhöjd om ca tre meter i kombination med ljusinsläpp från två väderstreck gör att lägenheten är väldigt ljus. Fint bevarade sekelskiftesdetaljer samsas med en smakfull och klassisk renovering av kök och badrum. Här finns mycket charm från byggåret såsom fina originalbrädgolv, fönster med djupa nischer och speglade dörrar. Här bor ni på bästa adress i Hornstull, med Högalidsparken precis utanför porten. Ett mycket lugnt, tyst och centralt läge på Söder.

Ni välkomnas in genom den trevliga hallen som knyter ihop hemmets alla rum. Separat kök med plats för matbord och fönster mot den fina innergården. Gott om förvaringsmöjligheter bakom skåpsluckor samt bra arbetsytor. Luftigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Från sovrummet når ni den stora balkongen med plats för sittplatser och planteringar. Stort vardagsrum med två stora fönster med djupa nischer som vetter åt väster med gott om plats för stor soffgrupp samt matbord för många gäster. Rymligt och fräscht badrum med golvvärme. För förvaring finns det fyra inbyggda garderober som utnyttjar takhöjden till fullo.

Föreningen har mycket god ekonomi med god likviditet. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftsförändringar. Det finns en gemensam innergård med soldäck och flera matplatser under paviljongen.

Här bor ni på en tyst och lugn gata, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

Varmt välkomna på visning!