BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 24, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 101.5 kvm
  • 7.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! Endast privatvisningar, kontakta mäklare för visning. 3a som går att göras om till en 4a! Vill du bo i en unik bostad utöver det vanliga? Nu har du möjligheten att köpa denna mycket fina och pampiga 3a i populära Kvarnholmen med frontutsikt mot vattnet och den Kungliga Djurgården. Här bor man i en vacker industrifastighet från 1912 med direkt närhet till vatten, natur och goda kommunikationer in till City finns till hands med både buss och pendelbåten. Här får man en bostad med fantastisk rymd, härlig takhöjd och stora spröjsade fönsterpartier. I huset finns det även många bekvämligheter som gym, gästlägenhet och gemensam festlokal, terrass och garage. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av garderober med spegelskjutdörrar. Klinkergolv med golvvärme. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i härlig öppen planlösning mot köket. Detta är en perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms allt från stora soffgrupper, tv-möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. Här har man en fantastiskt utsikt mot den Kungliga Djurgården och alla båtar som passerar förbi bostaden. Vardagsrummet kan även delas av till ett extra sovrum om så önskas.

Köket är i toppskick med exklusiva materialval. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll, vinkyl samt diskmaskin.

Bostaden har även två stora sovrum. Båda sovrummet får man enkelt plats med större dubbelsäng och garderober.

Bostaden har två stora badrum. Det första badrummet är utrustat med wc, golvvärme, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring samt arbetsytor. Den andra badrummet är utrustat med wc, handfat, golvvärme samt dusch.

Varmt välkomna till visning!

 

- Vacker industrifastighet från 1912

- Mycket välplanerad 3a som enkelt kan göras om till en 4a

- Två stora badrum, ena med badkar och andra med dusch.

- Högt i tag och stora fönster med spröjs

- Bo med direkt närhet till vattnet

- Bra kommunikationer med både buss eller pendelbåten

- På Kvarnholmen bor man med direkt närhet till allt såsom matbutik, restauranger, cafée, gym, bakeri apotek och mycket mer.