BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 19, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 15460
  • 1312
  • 3168
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a på Henriksdalsberget. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Bostaden som är nyrenoverad erbjuder allt från stora och öppna rum, balkong i soligt läge mot innergården, renoverat badrum samt mycket bra förvaring. Detta är en bostad som även kan disponeras som en 3a. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av en stor klädkammare. Klädkammaren är så pass rymlig som även kan användas som ett till sovrum/kontor.

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang.

Bostadens kök är mycket välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret.

Bostaden har även ett mycket rymligt sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober.  Från sovrummet kommer man ut till den härliga inglasade balkongen som ligger belägen i bästa söderläge med sol hela dagen med utsikt mot den grönskande innergården. Balkongen rymmer enkelt en liten utegrupp och gröna växter.

Badrummet är helt nyrenoverat med exklusiva materialval. Badrummet som är helkaklat är utrustat med wc, dusch, två handfat, vädringsfönster, handdukstork, golvvärme samt helt ny tvättmaskin och torktumlare. Detta är en bostad som måste ses på plats!

 

- Fräscht renoverad bostad, bara att flytta in!

- Alla väggar är nymålade, nya golv samt nya dörrar.

- Flexibelt tillträde

- Mycket välplanerad 2a med stora och öppna rum.

- Balkong i härligt solläge mot den grönskande innergården

- Bra förvaring i form av stor klädkammare

- Stort nyrenoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare

- Vindsförråd i samma hus.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.