BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Kocksgatan 52, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6767
  • 1303
  • 5445
Värdera din bostad

Beskrivning

På attraktiv adress återfinns denna mycket trivsamma och väldisponerade 1,5:a som även är möjlig att bygga om till en "mini-2:a" för den som önskar. Lägenheten har generös takhöjd samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbrädor i sten samt fin utsikt mot vackra fasader på andra sidan gatan. I lägenheten finns ett väl tilltaget och lättmöblerat allrum med vackert fiskbensmönstrat parkettgolv i original samt mysig sovalkov som rymmer en 1,60 m säng. I allrummet finns plats för soffgrupp, matbord och tv-möbel. I lägenheten finns även ett smakfullt kök som renoverades 2017 med goda förvaringsmöjligheter samt matplats. Vidare finns ett helkaklat badrum och en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är belägen i en trevlig förening i K-märkt fastighet med flera fina funkisdetaljer som återfinns i entré och på fasad. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam takterrass i soligt söderläge. Föreningen har mycket god ekonomi med låga avgifter och låg belåningsgrad samt äger marken (dvs. ej tomträtt).

Mysigt läge på lugn, enkelriktad gata mitt i attraktiva SoFo med endast ett stenkast till Nytorget med ett brett utbud av populära restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer med nära till flertalet bussar samt kort promenad till T-bana vid Medborgarplatsen. Promenadavstånd till mysiga Vitabergsparken.

- Trivsam och mycket väldisponerad 1,5:a (möjlig "mini-2:a")
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Vackert fiskbensmönstrat parkettgolv i original
- Väl tilltaget allrum med mysig sovalkov för en 1,60 m säng
- Smakfullt kök som renoverades 2017
- Helkaklat badrum samt rymlig hall
- Tillgång till gemensam takterrass i soligt söderläge
- Förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och låg belåning
- Föreningen äger marken (dvs. ej tomträtt)
- Attraktivt läge på lugn, enkelriktad gata mitt i SoFo
- Brett utbud av restauranger, butiker och service
- Utmärkta kommunikationer med T-bana och bussar
- Nära till vackra Vitabergsparken