BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla Gårdsväg 24

  • 2.5 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • Såld
  • 12283
  • 754
  • 4083
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna kvadratsmarta 2,5:a i populära Järla Sjö. Här bor du med fransk balkong, modernt kök och härligt ljusinsläpp.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med fransk balkong. Här ryms soffgrupp och tv-möbel utan problem.  Väggar målade i ljusgrått och snyggt vitpigmenterat parkettgolv. Köket är fräscht med bistrokänsla och har vita köksluckor, svarta beslag, vitt snyggt kakel upp till tak och bänkskiva i grå laminat. Vitvaror i rostfritt så som diskmaskin, spis med häll, fläkt & kyl/frys. Bra arbetsytor och förvaring i skåp och hyllor. Trevlig matplats intill fönstret för 4-6 personer. Master bedroom är målat i grått med mönstrad fondvägg och parkettgolv. Här finns plats för stor säng och mycket bra förvaring i en klädkammare som avskiljs med skjutdörrar. Intill finns ytterligare ett sovrum som idag används som barnrum. Här ryms säng eller arbetshörna för den som önskar. Badrummet har kakel i vitt och grått Deco concretegolv. Här finns badkar, kombinerad tvätt och tork, vägghängd toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Hallen är rymlig med plats för avhängning och förvaring. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och snyggt vitpigmenterat parkettgolv i hela bostaden. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2026.