BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Herrängen / Älvsjö

Kaktusvägen 21

  • 5 rum och kök
  • 72 kvm
  • 7.420.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till detta hus på ca 144 kvm med friköpt tomt på lekvänliga 610 kvm. Mitt i hjärtat av Älvsjö och Herrängen. Här har du en charmig tomt med lekytor för barnen, uteplats i bästa sydvästläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - här har du alla rätt vad gäller - läge läge läge!

Oslipad diamant, blivande drömboende, sätta sin egen prägel, ett hus för den händige, möjligheternas hus, kärleksfullt omhändertagande, återskapa fornstora dagar, en hjälpande hand - eller vad du nu väljer att kalla det.

Detta hus har visst renoveringsbehov. 
OM man nu vill, det är mycket välhållet - egentligen bara flytta in om man så önskar. 

Huset är gediget och välskött med bra driftskostnader. Suveränt belägen mitt i Herrängen som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Herrängen är mycket bra med en promenad på ca 10 minuter till Herrängsskolan, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Gott om plats för studsmatta och barnens lek.