BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Jakob Ulfssons Väg 9A, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 4775
  • 353
  • 3324
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Mariefreds finaste 3:a, möjlig 4:a!
Nu är Mariefreds finaste gavellägenhet till salu med alla rätt! Här bor man i en lågt belånad förening i en optimalt planerad 3:a med stort kök och balkong högst upp i huset. Man har möjlighet att dela av lägenheten tack vare separata ingångar, och därmed ha en uthyrningsdel. Balkong med morgonsol, moderna lösningar samt originalcharm bevarad! Bo i en välbevarad bostadsrätt med faciliteter såsom gym, spa, uteplats och övernattningslägenhet. Bostaden har genomgående fina ytskikt och snyggt parkettgolv. Måste upplevas på plats!

Hall:
Bostaden har två separata ingångar vilket är perfekt om man har äldre barn eller vill hyra ut en del av bostaden. I hallen som vetter mot det vänstra sovrummet har man en garderobsvägg samt gäst wc. Härifrån når man bostadens ena rymliga sovrum. 

Sovrum 1:
Sovrummet som ligger längst till vänster har en lyxig, grå heltäckningsmatta samt vit tapet. Stort och lättmöblerat sovrum med gott om plats för både säng och skrivbord. Från detta sovrum har man tillgång till ena hallen med hel garderobsvägg samt gäst wc. 

Gäst wc
Gästtoalett med handfat och toalett. Klinker på golv och vitmålade väggar. Brunt kakel nedanför badrumsskåpet med speglat glas. 

Vardagsrum
Från huvudentrén når man bostadens hall med plats för både avhängning eller övrigt möblemang. Hallen öppnar upp lägenheten på ett fint sätt och man möts direkt av det generösa ljusinsläppet. Vardagsrummet är stort nog för både större soffhörna samt matsalsdel. Härifrån når man balkongen som har morgonsol. Vardagsrummet har det stilrena parkettgolvet samt ljusgrå väggar med stuckatur. Fönsterbrädor av sjöstensmarmor. 

Sovrum 2 med ingång till kontoret/Walk in closet
Stort och härligt sovrum med ett eget arbetsrum eller walk in closet, som ligger i fil. Tack vare hörnläget så har sovrummet fönster i två väderstreck. Här kan man med fördel ha en större dubbelsäng samt byrå. Harmonisk, ljus tapet och parkettgolv. Två inbyggda garderober når man härifrån. 

Badrum med dusch
Helkaklat och rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin. Beige klinker på väggar och grått klinker på golv. Badrumsskåp med spegel samt duschvägg av glas. 

Kök
Påkostat och hemtrevligt kök med gott om plats för större matbord. Stora bra arbetsytor och gott om förvaring i alla skåp. Vita över- och underskåp. Dubbelho! Diskmaskin, integrerad mikro och ugn. Ett kök att hänga i för den som uppskattar socialt umgänge.