BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybodaringen 45, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 11003
  • 1692
  • 5770
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a om 34 kvm med svårslagen utsikt över Södermalm och hela vägen till norra delen av stan. Här bor du högst upp i huset utan insyn och med ljusinsläpp från två håll. Charmig lägenhet i bra skick med djupa fönsternischer. Boendet är optimalt för både en och två personer. Huset ligger på en lugn återvändsgata med Årstabergsparken precis nedanför.  Flexibelt tillträde!

Hallen är rymlig med bra plats för avhängning. Köket ligger intill hallen med luckor i grått och praktisk diskbänk. Här finns vitvaror i vitt såsom kyl/frys, fläkt och ugn. Matplatsen rymmer 2-4 personer och ligger intill fönstret där du blickar ut över den fantastiska utsikten och solens både upp & nedgång. Köket har mycket förvaring i både stängda och öppna skåp samt bra arbetsytor. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket och är rymligt och ljust. Rummet är lättmöblerat och här ryms både soffa, tv-möbel och förvaring. Sovrummet rymmer en mindre dubbelsäng och här finns även en garderob. Härligt ljusinsläpp via fönster som ligger in mot det lummiga innergården. Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns vägghängd toalett, dusch som avskiljs med duschvägg, handfat, överskåp med spegel och handdukstork samt en modern kombinerad tvätt och tork. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Alla fönster har fina djupa fönsterbrädor i sten.

Kommunikationerna från Nybodahöjden är mycket bra. Busshållplats för linje 134, 154 och 165 mot Liljeholmen finns endast två till tre minuter från bostaden och på 5 minuter promenerar du till tunnelbanan, Midsommarkransen, som tar dig in till Södermalm. Lika nära är pendeln som tar dig till Stockholm city på mindre än 10 minuter. Tillsammans med tvärbanan från Sjöviken kan du snabbt och enkelt ta dig i alla färdriktningar. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas behöva nära till hands. Närhet till Liljeholmstorget, här finns vårdcentral, banker, apotek och gym. För den träningsbenägne ligger soliga Sjöviken bara några minuter bort med sin fina badbrygga, uteserveringar längs vattnet, gym och närbutiker.

Ett boende att trivas i, välkommen på visning!