BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Rålambsvägen 69, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna Fredhällspärla! Här bor du i en perfekt planerad tvåa högt belägen på fjärde våningen. Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönster, högt i tak samt fin fiskbensparkett i original. Huset är beläget på ett av Fredhälls bästa lägen med fina badklippor strax utanför porten. Rymlig balkong som vetter mot grönska i östläge där du kan njuta av solen från morgon fram till tidig eftermiddag.

Köket är fint renoverat och erbjuder gott om arbetsytor på köksbänken i trä samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Från köket nås vardagsrummet som ligger i tilltalande öppen planlösning vilket bjuder in till socialt umgänge. Ett stort fönsterparti samt balkongdörren ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt och ger gott om plats för soffa med soffmöblemang samt en rejäl matplats med rum för flera middagsgäster.

Sovrummet är smart planerat och här finns gott om plats för en större säng (i dagsläget står här en 1.40-säng) samt sängbord. Stora fönster ger ljus och här har du utsikt mot grönska.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och renoverades i samband med stambyte i fint skick. Klinker på golvet och kakel som klär väggarna. Här inne återfinns wc, dusch samt handfat med kommod. Allt är i ett mycket fräscht utförande. I både hall och vardagsrum finns två inbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd.

En lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo naturnära men med närhet till det mesta. Lägenheten är perfekt planerad och passar lika bra för såväl en person som för ett par.

Varmt välkommen!