BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Götgatan 116, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 11247
  • 726
  • 4600
Värdera din bostad

Beskrivning

På Götgatan 116 väntar det här otroligt fina och välplanerade hemmet! Stor balkong med härliga soltimmar, attraktivt läge utan någon insyn, lyxigt nyrenoverat badrum och en genomgående sober färgsättning kännetecknar bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga ytor för umgänge. Sovrummet är rymligt och ligger helt fritt från insyn. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter, flera inbyggda garderober finns i sovrummet, i hallen finns gott om utrymme för garderobslösningar och klädkammaren rymmer mycket i kläd- och prylväg.

Populär BRF med god ekonomi och en omtalad trädgård med planteringar, grillplatser, boulebana och möjlighet att hyra odlingslåda. Föreningen har också en populär gästlägenhet och en festlokal.  

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig. Läget på Södermalm är mycket centralt med direkt närhet till vatten och grönska samt en mångfald av butiker, caféer och restauranger.

Balkong
Det som utmärker det här hemmet är den stora balkongen som har ett underbart läge. Under sommarhalvåret är balkongen inbäddad i grönska och blir till en privat oas. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar från eftermiddag till kväll. Balkongen går att glasa in och har installerad infravärme, vilket gör att den går att nyttja under hela året. Från balkongen har du härlig utsikt mot Tjurberget. 

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med ett ostört läge, fritt från insyn. Här finns plats för en soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Väggarna är målade i den sobra nyansen Off-white från Farrow & Ball.  

Kök
Bostaden har en riktigt trevlig planlösning med öppen planlösning mot köket, vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Köket går i en smakfull färgskala med vita släta köksluckor som bryter av snyggt mot den träfärgade bänkskivan och den snygga gröna väggfärgen Bluegrey från Farrow & Ball. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, avfallskvarn, inbyggd hällspis samt fläkt.

Sovrum
Ljust rymligt sovrum i rofyllt läge med utsikt över grönskande trädtoppar. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. Väggarna är målade i nyansen Stoney ground från Farrow & Ball. Längs ena väggen finns fyra inbyggda garderober, vilka skapar en nisch för sängen. För den som önskar går garderoberna att flytta.  

Badrum
Smakfullt och renoverat badrum (2020) med lyxig hotellkänsla. Takdusch och skärmvägg av glas är två fina detaljer. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, stor vägghängd spegel, WC och tvättmaskin. I köpet ingår även en torktumlare som kan placeras ovanpå tvättmaskinen. 

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla, sittbänk och en byrå. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. Längre in i hallen finns en praktisk klädkammare/förråd som rymmer allt från kläder till städmaterial. 

Övrigt
Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och larm.