BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen/Thorildsplan

Lindhagensgatan 73

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 12078
  • 6313
  • 2797
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett perfekt läge på Lindhagensgatan 73 finner ni denna ytterst välplanerade 3:a med balkong i bästa solläge!
Här bjuds två bra sovrum, stort vardagsrum, rymligt kök och fräscht badrum med tvättmaskin. Stor inglasad balkong i sydvästligt läge mot föreningens trivsamma gård. Garage finns i huset.
Svårslaget läge med närhet till grönska och bad såsom Rålambshovparken och Fredhälls badklippor, mataffärer, restauranger och flertalet skolor. Lindhagensgallerian finns på gångavstånd med all tänkbar service. Goda kommunikationer med gångavstånd till tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar.

 

- Balkong
- Hiss
- Bra förvaringsmöjligheter
- Ljusinsläpp från två väderstreck


Hall:
Rymlig hall med plats för avhängning och skoställ. Snyggt och slitstarkt klinkergolv och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och garderober. Säkerhetsdörr finns.

Vardagsrum:
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med betsat parkettgolv och ljusa väggar. Här nås den stora inglasade balkongen i soligt sydvästläge med trätrall på golvet. Tack vare inglasningen kan balkongen nyttjas året runt som ett extra rum.

Sovrum 1:
Rejält sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring. Fönster mot föreningens lugna innergård.
Ekparkett och ljusa väggar.

Sovrum 2:
Detta sovrum passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum om så önskas. Här finns gott om plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler och mycket mer. Även detta rum med fönster mot föreningens innergård. Ekparkett och ljusgrå väggar.


Kök:
Välutrustat kök med rejäl plats för matbord. Här bjuds 2 st. kyl/ frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, kolfilterfläkt och diskmaskin. Mycket goda förvaringsmöjligheter i kökssystem i ek. Mörkbetsat askgolv och ljusa väggar.

Badrum:
Toppfräscht badrum med grå sjösten på golvet med golvvärme och vitkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med glasvägg, toppmatad tvättmaskin, wc, tvättställ med kommod, handdukstork, spegelskåp med belysning och fönster för naturligt ljusinsläpp. Infällda spotlights med dimmerfunktion i taket.