BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Växelbruksvägen 74

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 8318
  • 487
  • 4176
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett modernt radhus med eftertraktad hörntomt och genomgående Skandinaviskt formspråk i eftertraktade och naturvänliga Nedersta i Västerhaninge. En 4:a i två plan med alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning och härlig uteplats i soligt söderläge.

Väl inne i huset möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa ytskikt och flertalet fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Rummen är rymliga och rogivande med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för matplats, vardagsrum med stora fönster, härifrån når du den härliga uteplatsen i söderläge som bjuder in till umgänge under sköna sommardagar och kvällar. 

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med praktisk förvaring med anslutning till ett helkaklat badrum. På entréplanet finns även en tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finner du tre harmoniska sovrum, helkaklat badrum med badkar samt en klädkammare i master-bedroom.

Perfekt för barnfamiljen som gillar närheten till både natur- och grönområden, skolor och bra kommunikationer. I närområdet finns skog och naturområden och i Årstiderna blir det grönytor mellan kvarteren och en lekpark i mitten med sandlåda, gungor och andra lekredskap för barn i alla åldrar. Västerhaninge Centrum finner du på promenadavstånd, ca 2 km. Du tar dig snabbt in till Stockholms City med pendeltåg från Västerhaninge eller Krigslida på ca 30 min och med bil finns väg 73 strax intill som tar dig till Södermalm på ca 25 min.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Nyproducerad 2017
- Gaveltomt
- Bästa adress i området
- Stor gräsyta
- Altan i söderläge
- Två badrum
- Vattenburen golvvärme på nedervåningen
- Optimal planlösning
- Egen parkeringsplats
- Rymligt förråd
- Lugnt och skyddat område
- Pendeltåg i närområdet