BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Riksby

Galonvägen 28

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 10640
  • 1342
  • 1873
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett ostört läge högst upp i huset på en utav Riksbys bästa adresser hittar du denna rymliga tvåa. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr på några minuter. Runt hörnet ligger Lillsjön med härliga promenadstråk och utomhusgym. Mataffärer, restauranger med mer i direkt närhet vid Brommaplan.

Ett par stationer bort finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.

Genomgående välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i genomgångsläge. En rymlig hall med gott om förvaring med garderober. Fräscht badrum med golvvärme, dusch med glasvägg och fönster för ljusinsläpp. Svart golvklinker samt vitt kakel på väggarna. Dessutom finns här tvättmaskin med smidig handdukstork ovanför. Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. I anslutning till sovrummet finns även en stor och rymlig walk-in-closet.
Köket har en öppen planlösning med en väl tilltagen matplats för 6-10 personer precis intill fönster mot innergården.  Ljust och trevligt kök med vita skåpluckor, vitt kakel samt mörk bänkskiva. Fullt utrustat kök med ugn, induktionshäll med fläkt. Kyl&frys samt fullstor diskmaskin är integrerad. Gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor. Mycket välplanerat och gediget kök! 
Vardagsrummet vätter mot söder med utgång till den charmiga balkongen. Plats för soffa och TV-hörna samt möjlighet till matplats. Balkong i söderläge med många härliga soltimmar! Dessutom möjlighet till matplats på balkongen.

 

Brf Norrby är en utav Brommas största och mest stabila föreningar. 287 lägenheter i mycket välskötta fastigheter som har fått ett bra löpande underhåll. I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal samt en bastu. Föreningens pågående fasadrenovering av genomförd för denna fastighet. Se mer på föreningens hemsida; www.brfnorrby.se

- Stabil förening
- Ett par minuter till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Högst upp i huset!
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt källarförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område nära shoppningcenter, innerstan och grönområden. Lägenheten tillhör en mycket stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11