BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Ormbergsvägen 20

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 14098
  • 2280
  • 9374
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a med högt läge och underbar utsikt mot Mälaren samt stor balkong i härligt västerläge med sol från eftermiddag till kväll. Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp tack vare många fönster och är mycket väldisponerad med trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora sällskapsytor. Smakfullt och välutrustat kök med matplats för större sällskap samt väl tilltaget vardagsrum med vackert burspråk med sjöutikt. Rymligt sovrum samt ett mindre rum som idag nyttjas som barnrum. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt rymligt källarförråd. Lägenheten har genomgående stilrena färgval och parkettgolv i ek.

Lägenheten är belägen i en mycket populär förening i fastighet från 2002 med hiss, garage och egen badbrygga. I fastigheten finns en mängd faciliteter såsom gym, bastu, gästlägenhet och gemensamhetslokal att utnyttja för de boende. Föreningen är mycket stabil och välskött samt äger marken. Avgifterna sänktes med 30 % under 2019.

Mysigt läge precis intill Mälaren med fina promenadstråk och badmöjligheter samt Gröndals centrum med bl. a. tvärbana, bussar, mataffär, restauranger, konditori och övrig service. Kort promenad till fina Vinterviken samt promenadavstånd till Liljeholmstorget med T-bana och stor galleria. Promenadavstånd till Södermalm.

- Fantastisk utsikt mot Mälaren
- Stor balkong i soligt västerläge
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Öppen planlösning med generösa sällskapsytor
- Väl tilltaget vardagsrum med fint burspråk
- Smakfullt och välutrustat kök med stor matplats
- Rymligt sovrum samt mindre rum som idag används som barnrum
- Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare
- Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och källarförråd
- Fastighet från 2002 med hiss och garage
- I fastigheten finns bl.a gym, bastu och gästlägenhet
- Föreningen har en egen badbrygga vid Mälaren
- Stabil förening som äger marken
- Nära till Gröndals centrum med tvärbana, bussar, mataffär och övrig service