BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sysslomansgatan 8, 9 tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Funkispärla med balkong högst upp i huset med fantastisk utsikt! En mycket smart planerad lägenhet som är i genomgående mycket fint skick med flertalet originaldetaljer välbevarade. Fantastisk utsikt från balkongen!

Varmt välkommen till denna bra planerade lägenhet om 38 kvm på Sysslomansgatan 8. Högst upp i huset på nionde våningen finner vi en mycket smart planerad tvåa. Här finns välbevarade originaldetaljer så som högt i tak, fiskbensparkett såväl som plankgolv i original samt stora fönster som ger fantastiskt ljusinsläpp. Pricken över i är balkongen belägen i sydöst och som erbjuder sol från morgon till tidig eftermiddag och har härlig utsikt mot Södermalm, Globen och Hammarbybacken.

Lägenheten innehar ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt matplats invid fönsterpartiet. Köket är välbevarat i original i mycket fint skick med goda förvaringsmöjligheter. Genomgång både från kök samt vardagsrum till ett separat sovrum med plats för större säng. Här är finns även ett fräscht badrum med dusch som renoverades i samband med stambytet 2006. Förberett för tvättmaskin. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i hall och i vardagsrum. Balkongen vetter åt sydöst med utsikt mot vackra fasader och miniträdgårdar längs Fridhemsgatan samt bort mot mot Södermalm, Globen och Hammarbybacken. Här kan man njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har också en fin takterrass en trappa upp.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen. Det finns närhet både till goda kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. I Västermalmsgallerian hittar du fletalet matbutiker, apotek med mera och omkring Fridhemsplan finns flertalet gym samt även systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort på andra sidan om Sankt Eriksbron.

En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par! Varmt välkommen!