BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johannesfred

Johannesfredsvägen 30

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 2.700.000 kr / Såld

Beskrivning

Vill du bo nära Mälarens vatten? Låt oss då presentera en drömlik tvåa med stora sällskapsytor, stilrent enstavsparkett, inglasad balkong och ett fantastiskt renoverat kök med stor köksö. Lägenheten är renoverad och präglas av påkostade och noga utvalda detaljer. Genomgående planlösning med en vacker träton på parkettgolvet som ger en harmonisk känsla till alla rum. En väl tilltagen takhöjd och stora fönster skapar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Balkong med eftermiddagsol på fritt och insysskyddat läge. Lägg därtill ett modernt och renoverat badrum med golvvärme och du förstår att detta är ett hem att trivas i!

Det är med enkla medel möjligt att göra lägenheten till trea, som dessutom är den ursprungliga planlösningen från fastighetens byggår.

Förutom en fantastisk lägenhet bor du här i en gammal och gedigen förening med god ekonomi och som redan har de stora renoveringarna bakom sig. Belåningsgraden är låg och föreningen äger marken. Ett stenkast från lägenheten går tvärbanan som tar dig till Alvik på 2 minuter, här finns även buss som tar dig mellan Solna och Brommaplan. Fantastiskt område med fina promenadstråk och badmöjligheter vid Mälaren. I området hittar du flertalet restauranger, shopping och större matbutik. Varmt välkommen på visning!

Möjlig 3 rum och kök
Topprenoverad
Genomgående vackert parkettgolv
Modernt badrum med golvvärme
Fullutrustat kök
Stor köksö
Stora ljusinsläpp
Goda förvaringsmöjligheter
Inglasad balkong på bästa läge
Två källarförråd
Närhet till bad i Mälaren
Ulvusunda slott
Restauranger och shopping i området
Vackra promenadstråk längst Mälaren
God ekonomi i föreningen
Närhet till kommunikationer