BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 8, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 6751
  • 555
  • 4365
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 81 kvm med härlig balkong på våning 5 med fantastisk utsikt. 

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhänging och stor klädkammare intill för riktigt bra förvaring. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg med spegeldörrar. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt över inloppet. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med grå luckor med guldiga knoppar, bänkskiva i vit laminat, stänkskydd i stående vitt kakel och vitvaror i rostfritt så som hel kyl & frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum som idag används som klädkammare med platsbyggd förvaring. För den som önskar använda rummet som ett sovrum finns plats för stor säng och övrig önskad möblering. Även härifrån njuter du av den slående utsikten. Balkongen som löper längs lägenhetens vardagsrum är möblerbar med fantastisk utsikt över Stockholm inlopp, här njuter du av båttrafiken och solens sista strålar på kvällskvisten. Badrummet är helkaklat i vitt med klinkergolv i grått. Här finns dusch med duschväggar glas. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Hela bostaden har genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.