BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Högalidsgatan 11

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 12642
  • 200
  • 9063
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbara sekelskifteslägenhet med kanonläge i populära Hornstull!

Lägenheten har välbevarade originaldetaljer såsom fungerande kakelugn, spegeldörrar, trägolv och fodrade dörr- och fönsternischer. Tack vare takhöjden på över tre meter samt gedigna rum och många fönsterpartier erbjuds man här ett mycket gott ljusinsläpp. Lägenheten är i mycket gott skick och väl omhändertagen. Nuvarande ägare har bland annat renoverat kök, golv, väggar och tak renoverades de senaste tre åren.

Brf Bulten 12 är en välskött förening som äger marken som har många renoveringar bakom sig. Föreningen har god ekonomi och är skuldfri. Föreningen har en trivsam innergård med sittplatser.

På Borgargatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer. Är du på väg någon annanstans finns här strålande kommunikationer med tunnelbana och flertalet bussar som tar dig vidare genom staden.


- Balkong mot lugn innergård
- Två klädkammare
- Högt i tak (3.1m)
- Stor sovrum med härlig atmosfär
- Vacker och fungerande kakelugn (trycktestad & besiktigad)
- Ljusinsläpp i två väderstreck
- Föreningen äger marken och är skuldfria
- Stabil förening med engagerad styrelse
- Oslagbart läge vid Högalidsparken, mitt i Hornstull!