BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Eknäs - Saltsjö-Boo

Höjdvägen 17C

  • 5.5 rum och kök
  • 160.1 kvm
  • Såld
  • 9827
  • 1112
  • 7741
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmigt och rymligt parhus i insynsskyddat läge på lugna Höjdvägen. Här bor du med egen trädgård i ett lummiga Eknäs och endast ett stenkast från Skurusundet. I området bor många barnfamiljer och det är nära flera skolor och förskolor. 

Det gula parhuset med vita knutar har en klassisk svensk arkitektur. Det är en funktionellt, ljust, snyggt och prydligt hem.  De tre våningarna gör att familjen får bra svängrum och att man kan dra sig undan när man önskar. 

Mittenplanet är det sociala planet med rymligt vardagsrum och stort kök. Köket är ljust och skandinaviskt modernt och vid matplatsen ryms många sittande gäster. På denna huset finns en liten frukostbalkong. På andra sidan, utanför vardagsrummet, är trädgården belägen. En stor altan övergår i en inramad liten trädgård. Trädgården är belägen i bästa sydvästläge och har en generös altan i sydvästläge och en tomt som gränsar mot allmänning. Här kan man njuta av solen på den egna uteplats. Går man vidare ut från trädgården på kommunens naturmark så får man en fantastisk vy över Skurusundet och ner mot Saltsjö-Duvnäs.

En trappa upp är tre sovrum och ett större badrum belägna. Sovrummen är alla av god storlek - två av dem rymmer dubbelsäng utan problem. Badrummet är helkaklat och har badkar framför fönstret. 

På entréplan finns ett stort allrum som enkelt går att dela av till ett sovrum och ett allrum, samt praktiska utrymmen som tvättstuga och två förråd. Ett av förråden är förberett för att inreda bastu och i tvättstugan finns en dusch. Även detta plan har en wc. 

P-plats i carport samt ytterligare en p-plats som båda hör till bostaden och ingår i månadsavgiften.  

På Höjdvägen bor familjen bekvämt, men i en lummig idyll, och med nära till service i Björknäs Centrum. Bussar till city inom några få minuters avstånd.