BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 24

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 11208
  • 5008
  • 3322
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet i trivsamma Traneberg, ett utav områdets bästa lägen nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Denna lägenhet kan enkelt nyttjas som en trea vid behov.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen sol från tidig lunch till sen kväll. Vidare finns köket separat placerat och nyligen renoverat med distinkt fingertoppskänsla och smarta exklusiva detaljer. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Integrerad diskmaskin, belysning i alla lådor, kyl & frys, kombinerad ugn och mikrovågsugn samt spishäll och fläkt. Sovrummet ligger separat och ostört utan insyn. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat med duschkabin, handfat, förvaringsskåp, handdukstork samt toalett. Möjlighet att installera tvättmaskin finns. Golvvärme i både badrum och hall. Vidare finns även ett ytterligare rum som kan användas som barnrum, hemmakontor, matplats alternativt gästrum.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som, fiskbensparkett av ek och gran samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak (2,7 m) och härliga fönsterbänkar i marmor.

Brf Högklippan är en mycket trevlig förening med 18 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter. Dessutom förfogar föreningen över flera parkeringsplatser vilket är ovanligt i området. I dagsläget är det ingen kö för att få parkeringsplats.

- Balkong med sol från lunchtid till kväll
- Välskött förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Nyrenoverat kök i högsta toppklass

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.