BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Abrahamsberg

Stopvägen 31, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 5549
  • 581
  • 2216
Värdera din bostad

Beskrivning

I natursköna och populära Abrahamsberg finner ni denna ytterst attraktiva och välplanerade 3a i gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp och härlig stor balkong i sydväst. På trevliga Stopvägen intill rogivande grönskande omgivningar, med möjligtvis ett rådjur som skymtar förbi, bor du lugnt och med naturen utanför som granne!

Lägenheten har genomgående omsorgsfullt renoverats under de senaste åren. Här har ni ett inflyttningsklart boende med en genomtänkt planlösning som passar väl för paret som för familjen med högt ställda krav på bekvämlighet och läge.

Väl inne i lägenheten är färgskalan ljus med målade väggar och trägolv i original genomgående som harmoniserar fint med övrig interiör. Vackra detaljer såsom kolmårdsmarmor i hallen välkomnar en. Lägenheten har en generös takhöjd om ca 2.70 vilket skapar en härlig rymd. Gott om avhängning samt förvaring får ni i två djupa garderobslösningar.

Vidare erbjuds ett välkomnande kök som inbjuder till härliga middagar för stora sällskap. Fullt utrustat med samtliga vitvaror och en härlig inramande grönska utanför som utsikt vid matlagningen. Ett komplett boende med stort vardagsrum som bjuder in till umgänge och gott om plats för samtliga trivselmöbler.

De stora fönsterpartierna som vetter åt tre håll ger ett fint ljus under hela dagen. Vidare finner ni två ombonade och rofyllda sovrum med förvaringslösningar i original. Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger med samtlig komfort såsom bland annat vikbara duschväggar och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd och tvättstugan finns i samma port.

Här bor ni i en trevlig förening med god gemenskap bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i hjärtat av Abrahamsberg. Bo i en stabil förening med väldigt god ekonomi med låg belåningsgrad och välskött fastighet som förvaltas av HSB och där alla större renoveringar är utförda. Föreningen har även en trevlig trädgård på baksidan med rabatter, grönsaksland, bärbuskar och utblick mot skogsgläntan bakom huset.

I närheten finns allt man behöver från en ICA-butik, blomsteraffär, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger. Närhet till Brommaplan där det finns vårdcentral, flera större mataffärer, restauranger och apotek. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till Abrahamsbergs tunnelbanestation.

- Välkommen och flytta in i en härlig och ytterst praktisk funkisdröm med naturen runt knuten!
- Stor balkong med sol stora delar av eftermiddagen fram mot kvällen och möjlighet och möblera upp
Öppen och ljus planlösning med fönster åt tre håll - upplevs rymlig och väldisponerad med genomgående planlösning
- Fina trägolv och målade väggar i ljusa kulörer skapar ett stilrent hem
- Ljust, tyst och rogivande med grönskande omgivningar utanför
- Charmigt kök utrustat med moderna vitvaror och plats för stort matbord
- Fräscht helkaklat badrum med vikbara duschväggar och tvättmaskin
- Stabil förening med de stora renoveringarna utförda och låg belåningsgrad
- Utmärkta kommunikationer med Abrahamsbergs T-bana på ca 5 min promenad