BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 5, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 106.5 kvm
  • Såld
  • 14521
  • 1202
  • 8769
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad, ljus och rymlig fyra med ett otroligt läge nära både vatten, natur och Södermalm city. 
Lägenheten är modern och genomtänkt med parkettgolv och vitmålade väggar i samtliga rum. 

Välkommande hall med plats för hallmöbel och dessutom mycket bra avhängningsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob i direkt anslutning. Till vänster i hallen kommer man till ett modernt och tidlöst kök i vitt med integrerade vitvaror i rostfritt. Fullt utrustad med varmluftsugn, mikro, induktionshäll, dubbel kombinerad kyl och frys samt diskmaskin, allt från Siemens. På arbetsbänken ligger tålig mörk laminatbänkskiva med snyggt marmorkakel i stänkskydd som bryter av. Stor matplats invid härligt fönsterparti som vetter i syd utan insyn och dessutom delvis vattenutsikt.
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket, även här är det rymligt och gott om plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Härifrån nås den inglasade balkongen som vetter i sydväst med härlig eftermiddagssol och fantastisk utsikt precis genom bron ut mot vattnet. Tack vare inglasningen blir det som förlängning av vardagsrum och kök som kan nyttjas året runt. 

Här bjuds även på tre väl tilltagna sovrum, varav ett större master bedroom med utgång till andra balkongen som vetter in mot den fina och rogivande innergården. Här finns det mycket plats för loungemöbler och annat. Här har man även tänkt till och i alla rum finns det inbyggda skjutdörrsgarderober för förvaring.

Lägg därtill ett helkaklat badrum med badkar och handfat med kommod med tvättmaskin och torktumlare och arbetsbänk ovan i laminat med förvaringsskåp. Dessutom Gäst-WC med handfat.

Lägenheten är genomgående och väldigt ljus med två stora balkonger varav en inglasad, tre bra sovrum med förvaringsmöjligheter och badrum samt gäst-WC.

Denna pärla vill ni inte missa! Välkommen på visning.