BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Rensättra

Månskensvägen 43

  • 5 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
  • 8345
  • 1274
  • 3277
Värdera din bostad

Beskrivning

Välskött och perfekt radhus för en familj med 4 bra sovrum på övre plan. Privat baksida i soligt söderläge. Uterum, altan och plan trädgårdstomt för lek eller odling. Plats för två bilar på husets framsida. Missa inte denna pärla i detta attraktiva område där det sällan säljs!

På ett av områdets absolut bästa lägen ligger detta radhus med soligt läge och med tomt som angränsar mot naturmark, vilket ger fastigheten en härlig fri insynsskyddad känsla. Entrévåningen bjuder på bostadens sociala delar. Allt planerat för ett optimerat vardagsliv med mycket låga driftkostnader. Stort kök från 2010 som är fullt utrustat maskinellt med spishäll, spisfläkt, ugn, micro, diskmaskin och dubbla kyl/frys. I köket finns det gott om plats för ett matbord för 6-8 personer. Angränsande till köket finner ni tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och gott om klädförvaring. I tvättstugan finns värmepannan och golvvärme. Rymligt vardagsrum och med stora insynsskyddade fönsterpartier och utgång till altan i söderläge med sol från tidig morgon till kväll. Här finns ett vackert uterum som bjuder in till sociala tillställningar även regniga sommardagar. Den plana tomten sluttar i slutet ner och angränsar till naturmark som kan följas ner till Rensättra allé där en skogsstig leder vidare mot vackra Sågsjön och Svartkärrs- och Kyrkoskogen. Intill ligger även Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan; båda skolor med bra rykten och referenser. 

En trappa upp i huset möts man av en möblerbar hall, badrum med dusch samt fyra ljusa sovrum där ena sovrummet kan göras till ett extra vardagsrum. På entrévåningen finns ytterligare ett badrum med dusch. Badrummen är helkaklade med klinkers på golvet och golvvärme. Ny inredning installerades i båda badrummen 2010.

En egen asfalterad parkering direkt utanför huset med gratis gästparkering en bit bort. Mycket bra förvaring i form av utvändigt isolerat förråd och vindsutrymme. 

Huset är mycket välskött.