BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka strand

Augustendalsvägen 21, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 14463
  • 816
  • 3999
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en toppfräsch och välplanerad bostad med vacker sjöutsikt över Stockholms inlopp! Här bor du i direkt närhet till vatten och natur med en stor balkong med härlig utsikt över vattnet. Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum till två rymliga sovrum samt ett toppfräscht badrum.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i form av en rymlig klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i delvis öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp samt tv-möbler.

Från vardagsrummet når man bostadens balkong som erbjuder vacker utsikt över Stockholms inlopp och glittrande vatten. Här kan man njuta och i lugn och ro följa båtarna och sjölivet.

Köket är toppfräscht och modernt från (Ballingslöv). Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. 

Bostaden erbjuder även två rymliga och lättmöblerade sovrum där man enkelt får plats med dubbelsäng och garderober.

Bostadens badrum är mycket stilrent och generöst tilltaget. Badrumsutrustningen består av dusch, vägghängd wc, handfat med förvaring, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Detta är en lägenhet som måste ses på plats! Varmt välkommen på visning!

 

- Magisk utsikt mot Stockholms inlopp från balkongen

- Mycket bra förvaring

- Flexibelt tillträde

- Garage med direkt anslutning till huset

- Bostaden är skriven som en 1a i föreningen men kan disponeras som en 3a.